Home / Europa (page 41)

Europa

Geqia sërish në rend të ditës

Në vend të unionit për energji, presidentët dhe kryeministrat e vendeve të BE, sërish do të këshillohen për gjendjen emergjente financiare në Greqi. Por cilat janë qëllimet? Kryeministri i Greqisë, Alexis Tsipras e ka arritur qëllimin. Sipas diplomatëve të BE-së, ...

Read More »