Home / Europa (page 51)

Europa

Koment: Stop dhuratave!

Fituesi i zgjedhjeve i do të gjitha: faljen e borxheve të vjetra, borxhe të reja, largimin e mbikëqyrësve financiarë të trojkës dhe qëndrimin në eurozonë – kjo mund të sjellë probleme serioze, mendon Barbara Wesel. Fituesi i zgjedhjeve në Athinë ...

Read More »

Fisheku i fundit i Draghit

Shefi i Bankes Qendrore Evropiane, Mario Draghi po vepron i nxituar, fisheku i shkrehur nuk do të qëllojë në shenjë, parashikon Rolf Wenkel. Veprimi i Draghit nuk do të kryejë punë, do të dëmtojë edhe reputacionin e BQE. Tani derri ...

Read More »