Home / Europa (page 58)

Europa

Garancitë e harruara për Ukrainën

Garancitë e sigurisë për dorëzimin e armëve bërthamore. Kjo ishte marrëveshja midis Ukrainës, fuqive perëndimore dhe Rusisë 20 vjet më parë. Sot ata kanë kanë dëshirë ta kujtojnë. Kiev ndihet i tradhtuar. Që Ukraina ka qenë dikur fuqi atomike dhe ...

Read More »

Ndërmjet shkatërrimit dhe shpresës

50 ministra të jashtëm nga Lindja dhe Perëndimi, Veriu dhe Jugu takohen, për të çtensionuar në rradhë të parë një konflikt: luftën në Ukrainë. Para një viti nisën protestat e popullsisë ukrainase kundër presidentit të atëheshëm dhe refuzimit të tij ...

Read More »