Home / Europa (page 6)

Europa

Evropa mendon për tema deri tani tabu

Më parë mendimet për një ndryshim në procesin e integrimit evropian ishin tabu – por pas Brexitit dhe zhvillimeve të tjera brenda BE-së kjo mundësi diskutohet haptazi. Në fund të marsit BE-ja do të mblidhet në një samit të posaçëm ...

Read More »

Akuzat nga Franca, PE i heq imunitetin Le Penit

Deputetët europianë votuan për të hequr imunitetin e Marine Le Pen, në mënyrë që të lejojnë prokurorët francezë të ndërmarrin hapa ligjore kundër udhëheqëses së të djathtës ekstreme, për publikimin e imazheve të vrasjeve të kryera nga Shteti Islamik. Anëtarët ...

Read More »