Home / Europa (page 61)

Europa

Ku lëngon Franca

Ekonomia e Franës po përjeton stanjacion. Ato që shtohen janë vetëm papunësia dhe borxhi shtetëror. Kriteret e BE do të respektohen jo përpara vitit 2017. A do të avancojë edhe më tej spiralja e dhunës? Në hapësirën e Eurozonës ka ...

Read More »

Kongresi voton për njohjen e Palestinës

Kongresi i deputetëve spanjollë (dhoma e ulët) do të shprehet sot mbi një mocion të prezantuar nga opozita socialiste që i kërkon qeverisë konservatore të njohë Shtetin Palestinez në bashkëpunim me Bashkimin Evropian, sipas disa burimesh parlamentare. Sipas Partisë Popullore ...

Read More »

Alarm për bombë, evakuohet parlamenti anglez

Një pjesë e parlamentit britanik është evakuuar ditën e sotme pas sinjalizimit për dy pako të dyshimta në zyrat e disa ligjvënësve. Një zëdhënëse e policisë metropolitane të Londrës, tha se një godinë zyre përballë Dhomave të Parlamentit dhe Westminster ...

Read More »