Home / Europa (page 68)

Europa

Kapen 17 milionë euro falso

Policia financiare italiane njoftoi sot kapjen në Marcianise, në jug të vendit, të 17 milionë euro falso të një cilësie të lartë dhe arrestimin e një personi pa precedente penale, sipas komunikatës. Policët filluan të dyshojnë për shkak të sjelljes ...

Read More »

“Pa Francën Gjermania mbetet vetëm”

Nuk është vizitë e zakonshme vizita e kryeministrit francez Valls në Gjermani: “motori gjermano-francez” kërcet me të madhe. Politologia Ulrike Guérot kërkon më shumë mirëkuptim për fqinjin francez. Presidenti francez, François Hollande ka shpallur se nuk do të ndërmarrë masa ...

Read More »