Home / Europa (page 70)

Europa

Reformat e Italisë në recesion

Ministrat e Financave të BE konsultohen në Milano për më shumë fleksibilitet në kursin e rreptë të kursimeve. Italia ushtron presion si presidente e radhës e BE. Kryeministrit Renzi i duhen suksese dhe kërkon investime. Zemërimi i italianëve ndaj gjithë ...

Read More »