Home / Europa (page 71)

Europa

Njё memorial pёr tё reflektuar

“Jetё e pavlerё pёr jetё“ i quanin nazistёt njerёzit me aftёsi tё kufizuara dhe i vrisnin ata. Atyre u kushtohet memoriali i ri „i pёkujtimit dhe informimit“. Por vetёm pёrkujtimi nuk mjafton, mendon Felix Steiner. Tani kemi edhe njё memorial ...

Read More »

Front i ri euroskeptik kundër Cameron

Kryeministri britanik David Cameron po përballet me një front të ri euroskeptik të parties së tij konservatore, ku rreth 100 deputetë janë gati të votojnë çdo gjë për një dalje nga Bashkimi Evropian, sipas gazetës “The Independent”. Cameron premtoi se ...

Read More »

Donald Tusk: Evropian pragmatik

Donald Tusk është evropian me bindje. Politika e tij e balancuar mund të rezultojë me sukses edhe në Bashkimin Evropian. Posti i presidetit të Këshillit të BE i hap mundësi të ndryshme. “Ai është një evropian i pasionur, me bindje ...

Read More »