Home / Europa (page 85)

Europa

Italia: Zgjerimi i BE-së prioritet strategjik

Zgjerimi i Bashkimit Evropian me shtete nga Ballkani Perëndimor dhe Turqia janë mes prioriteteve strategjike të Italisë gjatë presidencës së radhës të Unionit, thuhet në dokumentin programor të Italisë, publikuar në Bruksel. ”Kandidatët dhe kandidatët e mundshëm duhet të nxiten ...

Read More »