Home / Europa (page 89)

Europa

Europë, vijojnë problemet në aeroporte

Kushtet e këqija atmosferike vazhdojnë të shkaktojnë për të disatën ditë me radhe vonesa dhe anullime në aeroportët kryesorë të Europës, raportuan në mëngjes mediat kryesore të kontinentit. Britania, Franca dhe Gjermania janë midis zonave më të goditura, me parashikimet ...

Read More »