Home / Arte / Teater (page 12)

Teater

Nga Shekspiri te Viktor Eftemiu

Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli” prezanton repertorin e 2014-2016 Teatri Eksperimental “Kujtim Spahivogli” ka prezantuar dje repertorin për sezonin 2014-2016, si dhe bordin artistik të këtij institucioni. Një repertor ku ndërthuret dramaturgjia klasike me atë bashkëkohore, pritet ta bëjë këtë institucion ...

Read More »

Konkurence e madhe ne garen kombetare

Njëri ndër aktorët më të suksesshëm, të televizionit dhe të teatrit, në Kosovë, Donat Qosja, në edicionin e tetë të festivalit ndërkombëtar të filmit dhe të teatrit SKENA UP, do të jetë pjesë e jurisë në konkurrencën kombëtare të filmave. Me ...

Read More »

Tollovia skenike

Edhe pse skena ishte përplot e mbushur me një skenografi interesante, manipulim të mirë të hapësirës dhe improvizim të bukur të një anije në të cilën përformonte një grup prej 11 aktorësh që në fillim u kuptua që ky ”bollëk” ...

Read More »

Pa fjale

Pa fjalë, por me vepra, “The Act” polak, përmbyllë garën teatrore të festivalit SKENA UP. Edhepse mbi të tridhjetat, Ewelina Ciszewska,dukej më e re dhe buzëqeshja e saj tregonte se ajo ndihej mirë që do të jetë pjesë e edicionit ...

Read More »