Home / Arte / Teater (page 9)

Teater

Laert Vasili vesh rrobat e Tartufit

“Tartufi”, vepra e njohur e Molierit, më 30 maj, në skenën e Teatrit Kombëtar. Pesë muaj nga premiera e parashikuar,regjisori Erion Kame e ngjit më në fund në skenë, pa Robert Ndrenikën dhe Viktor Zhustin Regjisori Erion Kame do të ...

Read More »

Arturo Ui në Teatrin Eksperimental

Drama “Arturo Ui” e Bertolt Brecht, e shkruar me qëllim për të shkatërruar respektin e rrezikshëm, që zakonisht ndihet për vrasësit e mëdhenj vjen në skenën e Teatrit Eksperimental “Kujtim Spahivogli”. Drama që Brecht paraqet, është e njohur në kohë ...

Read More »