Home / Arte / Libri (page 12)

Libri

Xhelozia e gruas së Dostojevskit

Ai kontrolloi xhepat dhe nxori që andej një copë letër të vogël, mbi të cilën qe shkruar diçka me laps. Duke dashur të di ç’qe ajo letër, ia kapa vetëtimthi nga duart. Fedia bërtiti me të madhe dhe me dhëmbë ...

Read More »

Letra dashurie

Histori dashurie të mbetura në letra, shkruar ashtu në kohë malli, apo vetmie, të njerëzve që i kemi njohur ndryshe… Thjesht, të dua “Unë e dua atë dhe ky është fillimi dhe fundi i gjithçkaje”. Scott Fitzgerald, shkrimtari i njohur ...

Read More »