Home / Arte / Muzike (page 10)

Muzike

Kandidimet kryesore të çmimeve ”Grammy”

Beyonce, Miley Cyrus, Katy Perry, Sam Smith dhe Meghan Trainor janë ndërmjet kandidimeve për çmimet prestigjioze ”Grammy” për këtë vit, çmime që vlerësojnë arritjet në fushën e industrisë amerikane të muzikës, deklaruan muzikantët e njohur Pharrell Williams dhe Ed Sheeran. ...

Read More »

Qerimaj, opera si dashuria e parë

Fatos Qerimaj, nga muzika xhaz tek opera/ Në prag të Festivalit të 14 Ndërkombëtar Operistik “Marie Kraja” Në ndryshim nga xhazi që ka marrë fund (e këtë e thotë promotori i kulturës xhaz në Shqipëri) opera ringjallet nga hiri i ...

Read More »