Home / Arte / Ekspozita (page 11)

Ekspozita

Jetë në muze

Histori shqiptare të mbetura në muzetë e botës/ Ata që ikën në kërkim të një jetë më të mirë, vijnë përmes fotove dhe historive që kanë treguar Në vitin 1956 ndërsa regjimi komunist kishte nisur të konsolidonte filozofinë e tij, ...

Read More »