Home / Arte / Ekspozita (page 14)

Ekspozita

Çene sjell “Manipulations” në GKA

Ekspozita “Manipulations” quhet ekspozita e artistit Adrian Çene, e cila u hap dje në Galerinë Kombëtare të Arteve. Në ekspozitë do të paraqiten rreth 70 punime në teknikën tempera-akrilik mbi letër dhe akuarel mbi letër. Kjo është ekspozita e parë ...

Read More »

Të mos e tradhtosh pikturën

Adrian Çene/ Artisti vjen për herë të parë me një ekspozitë në Galerinë Kombëtare të Arteve. Pesë tablo nudo mes 70 punimeve që sjellin një dimension tjetër të artistit Çene është një prej artistëve modernë shqiptarë, i cili jeton dhe krijon ...

Read More »

“Provokimi” Toscani sot në Tiranë

Një udhëtim në botën eksentrike të fotografisë që ka karakterizuar gjithmonë punën e një prej fotografëve më të mëdhenj italianë: Oliviero Toscani. Një jetë suksesesh dhe eksesesh që e bënë fotografin milanez një nga personazhet më të diskutuar, më të ...

Read More »

Një rrugëtim në identitetin tim

Gazmend Leka / Artisti vjen në një ekspozitë në Galerinë Kombëtare të Arteve, përmes tablove që tashmë janë pjesë e një koleksionisti Gazmend Leka “Symbolon” TEMPULLI I BRAKTISUR. 150cm X 150cm. akril,boje metalixato mbi kanavace. Ardian Isufi kurator “Symbolon” është ...

Read More »

Në GKA, Gazmend Leka me “SYMBOLON”

 Në Galerinë Kombëtare të Arteve, do të çelet sot ora 19.00, ekspozita “SYMBOLON” e artistit Gazmend Leka. Kjo ekspozitë paraqet disa tablo që janë pjesë e koleksionit privat Josifi, dhe organizohet për të kontribuar në orientimin e politikave kulturore të ...

Read More »

60 foto të “Marubit” në një ekspozitë

“Marube Route”/ Shkodra nga sot deri në 7 gusht, nën shijen e artit Në ekspozitën në qytet “Marube Route” do të prezantohen 60 stampime historike, “gjigantografi” të seleksionuara nga koleksioni i fototekës “Marubi” për të treguar më së miri rritjen e qytetit ...

Read More »