Home / Kryeartikull (page 18)

Kryeartikull

Shqipëria, sandwich mes Greqisë dhe Turqisë

Ndërsa partitë politike në Shqipëri i janë përveshur njëra-tjetrës për skeptrin e “të pastrit”, fqinjët tanë vazhdojnë me kujdes dhe me synime afatgjata mëtimet e tyre. Kuptohet se e gjithë politika diplomatike është e veshur me dokumentet e traktateve, rregullohet ...

Read More »

Një shtet i përjetshëm aksionistësh

Zhurma rreth gjyqit të fituar nga vjehrri i Lulzim Bashës (pronari formal) për pallatin e prishur në bregdetin e Vlorës, zbulon dy standarde të ndryshme, me të cilat qeveria trajton një gjyq të shtrenjtë, që është interesi personal i kundërshtarit ...

Read More »

Historia, si një shans reflektimi

Nga: Astrit Patozi Përfytyroni tani për një çast të mos i kishim televizionet private, turmën e gazetave, që më shumë ndiqen për pasqyrën e mëngjesit, me dhjetëra platforma, që ofrojnë gati gjithçka ndodh në botë, portalet aq shumë në modë, ...

Read More »