Home / Kryeartikull (page 3)

Kryeartikull

Kush po na tërheq prej hunde?

Nga Stiljan DEDJA  Ngjarjet e tanishme në skenën politike shqipëtare, kanë sjellë destabilitet dhe anarshi, si dhe dëmtim të imazhit të Shqipërisë në opinionin europian dhe botëror. Ato kanë shqetësuar mbarë ambjentin qytetar dhe shoqëror në Shqipëri, duke shpresuar këtë ...

Read More »

A është ky fundi i Lulzim Bashës?

Ermal Mulosmani 10 Qershor 2019 12:14 Kur në muajin Shkurt u njoftua dorëzimi përfundimtar i mandateve të të gjithë deputetëve të opozitës së Shqipërisë, disa prej opinionbërësve në vend e panë si veprimin e duhur. Një qeverisje e dhunshme, arrogante, ...

Read More »

Që popujt e Ballkanit të gjejnë paqen

Nga Ilir Meta Dëshiroj së pari të falënderoj miqtë tanë të mëdhenj, Bundestagun gjerman dhe veçanërisht komitetin organizues që na mblodhën të gjithë së bashku këtu në Berlin! E di mirë, ashtu sikurse edhe ju, sa të përkushtuar dhe të ...

Read More »

Zgjedhje pa Saliun?

Nga Leart Kola Zgjedhjet pa Saliun duhet të kishin ndodhur që në 1997-n. Thënë këtë, ato janë jo vetëm të mirëseardhura por dhe të vonuara historikisht. Para 22 vjetësh Saliu u imponua si stabilizant i një konflikti të mundshëm jug-veri, ...

Read More »

Me çdo kusht, dialog pa kushte!

Sa më shumë ndryshon, aq më shumë është e njëjta gjë: Shqipëria e sotme dhe ajo e fiks dy vjetëve më parë, është i njëjti film, i luajtur, me të njëjtët aktorë, të njëjtët figurantë dhe të njëjtin skenar. Në ...

Read More »