Home / Kryeartikull (page 31)

Kryeartikull

Opozita po e vret shpresën

Nga Ilir Yzeiri Qoftë në Kosovë, qoftë në Shqipëri nuk ka luftë, por, megjithatë, shqiptarët që banojnë në Kosovë dhe ata që banojnë në Shqipëri në shumicë kanë dëshirë t’i braktisin këto vende. Në Kosovë opozita i ka shpallur luftë ...

Read More »

Korrupsioni dhe Morali

Nga Ilir Hashorva Duke përdorur një shprehje matematike, mund të themi se korrupsioni dhe morali kanë korrelacion negativ: kur ulet njëri, ngrihet tjetri; kur ulet morali, korrupsioni ngrihet. Në Universitetin “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës, një pedagog i Fakultetit Juridik, për ...

Read More »

Prishtina e përlotur

Nga Fadil Lepaja Prishtina mbrëmë ra në gjumë e përlotur. Nënat si nëna, të brengosura për djemtë, dhe vajzat e tyre, qofshin ata policë apo opozitë, e kishin më vështirë. Por kujt ia ndien për to?! Politikës tonë i intereson ...

Read More »

Do zgjasë bashkëjetesa e të ndarëve

Nga Aleksandër  Çipa Ndryshimet në kabinetin qeveritar nuk janë thjesht një problem refuzimi apo kërkese mes Ilir Metës dhe Edi Ramës. Kjo është një çështje e rëndësishme për të nesërmen vijuese të qeverisjes mes dy krerëve të fuqishëm të së ...

Read More »