Home / Kryeartikull (page 48)

Kryeartikull

Harta e sherrit

Përfitimit që do të sjellë harta e re territoriale as që po përmenden më, përballë sherrit që ka hapur iniciativa e mazhorancës. Të gjithë janë të shqetësuar për këtë hartë dhe tendenca e mazhorancës për të marrë konsensusin më të ...

Read More »

Drejtësia, e bukura e paarritshme

FATOS BAXHAKU Është vërtet e çuditshme se si shumë shpesh, përrallat ngjasojnë aq shumë me realitetin. Ose, mbase do të jetë më mirë të themi se sa shumë realiteti u afrohet përrallave, madje edhe atyre më të ngatërruarave. Kështu na ...

Read More »

“Rilindja” e drejtësisë

LEONARD BODURI Sistemi apo Gjin Gjoni?! Pas “dokumentarit” të shfaqur për 300-ditëshin e parë të Rilindjes dhe modestisë së tepruar të Kryeministrit në prezantimin e sukseseve të panumërta në çdo fushë të jetës, nuk mund të mos veçojmë rrëfimin mallëngjyes ...

Read More »