Home / Kryeartikull (page 52)

Kryeartikull

Behari i çuditshëm i opozitës

FATOS BAXHAKU Behari i sivjetshëm na ka befasuar vërtet. Shirat e shpeshtë na kanë bërë të besonim se jetonim diku në zonën e musoneve dhe jo në bash të Ballkanit. Shumë vetë janë mërzitur pa masë teksa kanë planifikuar e ...

Read More »

Harta e sherrit

Përfitimit që do të sjellë harta e re territoriale as që po përmenden më, përballë sherrit që ka hapur iniciativa e mazhorancës. Të gjithë janë të shqetësuar për këtë hartë dhe tendenca e mazhorancës për të marrë konsensusin më të ...

Read More »

Drejtësia, e bukura e paarritshme

FATOS BAXHAKU Është vërtet e çuditshme se si shumë shpesh, përrallat ngjasojnë aq shumë me realitetin. Ose, mbase do të jetë më mirë të themi se sa shumë realiteti u afrohet përrallave, madje edhe atyre më të ngatërruarave. Kështu na ...

Read More »