Home / Kryeartikull (page 54)

Kryeartikull

Direktiva te reja per standartin e gjuhes

Këtë fundjavë u publikua teksti final i konferencës “Shqipja në etapën e sotme…”. Tërheqin vëmendjen edhe disa struktura tipike për ligjërimin direktiv që përdorej gjatë diktaturës. Nuk është e lehtë të interpretosh praninë e tyre. 1. Teksti i përfundimeve të konferencës ...

Read More »

E verteta eshte mbrojtja jone me e mire

  Zërave nga Tirana, që po dënojnë raportin plot me akuza të deputetit sviceran Dik Marty kundër kryeminstrit të Kosovës Hashim Thaçi dhe disa udhëheqësve të tjerë të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, iu bashkua dje në mënyrën e tij ministri ...

Read More »