Home / Kryeartikull (page 6)

Kryeartikull

24 orë pas ditës më qesharake të historisë

Nga Pëllumb Kulla  Kaluam një ditë të tretur ballë ekranit. Vështruam dhe medituam. U trishtuam e shtrembëruam buzët me përballjen në distancë të turmave shumëmijëshe në Tiranë dhe Vlorë. Bluam duke përsëritur deklaratat më idiote dhe më fyese për inteligjencën ...

Read More »

Njëpërdorimshat!

Nga Mero Baze Parta Demokratike e Lulzim Bashës zgjodhi sot një Kryesi të re, e cila së bashku me ekipin e ri drejtues të partisë, vizaton panoramën e një partie pa asnjë produkt politik, për pesë vitet e drejtimit nga ...

Read More »