Home / Kryeartikull (page 8)

Kryeartikull

Zgjedhjet, protestat e dekretet

“Me gjithë të metat, gabimet, lëshimet, premtimet e parealizuara, gjuhën politike kur e kur të palejueshme të kryeministrit Edi Ramës, zgjedhjet e 30 qershorit do të jenë më premtuese se sa mohimi i tyre për zgjidhjen e krizës shqiptare. Mbas ...

Read More »

Shënomëni edhe mua!

Nga Stiljan DEDJA Nisma: “Edhe unë”, e iniciuar nga z. Bujar Kapexhiu, i cili edhe deklaron: Më 30 qershor do pengoj votimet, jam gati të shkoj në burg, që vendi të mos kthehet në diktaturë”. Kjo thënie dhe ftesë njëkohësisht, ...

Read More »

Revolucioni proletar i së djathtës

Nga Stiljan DEDJA Ngjarjet e sotme në Shqipëri, ku dhuna mbizotëron kudo në ambjentet politike shqiptare, të kujtojnë teorinë e famshme të Marksit dhe Leninit mbi “Revolucionin proletar, teorinë e luftës së klasave, si dhe atë të kalimit, apo marrjes ...

Read More »

Kush po na tërheq prej hunde?

Nga Stiljan DEDJA  Ngjarjet e tanishme në skenën politike shqipëtare, kanë sjellë destabilitet dhe anarshi, si dhe dëmtim të imazhit të Shqipërisë në opinionin europian dhe botëror. Ato kanë shqetësuar mbarë ambjentin qytetar dhe shoqëror në Shqipëri, duke shpresuar këtë ...

Read More »

A është ky fundi i Lulzim Bashës?

Ermal Mulosmani 10 Qershor 2019 12:14 Kur në muajin Shkurt u njoftua dorëzimi përfundimtar i mandateve të të gjithë deputetëve të opozitës së Shqipërisë, disa prej opinionbërësve në vend e panë si veprimin e duhur. Një qeverisje e dhunshme, arrogante, ...

Read More »