Home / Horoskopi (page 13)

Horoskopi

Horoskopi për datën 16 shkurt 2015

Dashi E hëna do të fillojë në mënyrë të pazakontë. Një ëndërr e çuditshme do t’ju fiksohet keq në mendje, por për mirë. Demi Disa çështje është mirë që të sqarohen menjëherë, sepse duke i lënë pas dore, mund të ...

Read More »

Horoskopi per daten 15 shkurt 2015

Dashi Zgjidhini njerëzit me të cilët do të shoqëroheni sot dhe mos ia lini aspak rastit. Do të keni nevojë të keni pranë persona të besuar. Demi Dikush nga e kaluara do të bëhet i/e gjallë. Jini të gatshëm të ...

Read More »

Horoskopi për datën 13 shkurt 2015

Dashi Dështimi i përkohshëm i një plani nuk duhet t’ju shkurajojë aspak. Bëni një përpjekje të re këtë mëngjes, sepse do të favorizoheni shumë. Demi Mos i lejoni familjes tuaj që t’ju marrë gjithë energjitë dhe kohën më të madhe ...

Read More »

Horoskopi për datën 11 shkurt 2015

Dashi Çoni deri në fund një plan, për të cilin kujdeseni prej disa kohësh, dhe do të shpërbleheni. Jepini më shumë kuptim marrëdhënies tuaj në çift. Demi Disa takime pune që do të bëni sot, do të ndikojnë shumë pozitivisht ...

Read More »

Horoskopi për datën 10 shkurt 2015

Dashi Sot do të keni vërtet për të bërë shumë gjëra, të cilat do t’ia vlejnë. Gjatë pasdites përkushtojini argëtimit dhe fantazisë. Demi Mos kini turp të shprehni mendimet tuaja, edhe në debatet më të nxehta. Gjendeni mes personave të ...

Read More »

Horoskopi për datën 7 shkurt 2015

Dashi Mos u hutoni shumë sot, edhe pse do t’ju pëlqejë. Gjatë pasdites, kontaktoni me një person për një punë interesante: do t’ju japë sugjerimet dhe stimujt e duhur. Demi Nëse e gjeni veten duke rimenduar planet që keni bërë ...

Read More »

Horoskopi për datën 6 shkurt 2015

Dashi Kur të ktheheni me këmbë në tokë mundohuni të gjeni një mbështetje të sigurt. Sot një shok/shoqe do t’ju bëjë tepër nervozë. Bëni durim sepse do të dilni të fituar. Demi Në dashuri duhet të rimendoheni për vendimet që ...

Read More »