Home / Horoskopi (page 4)

Horoskopi

Horoskopi për datën 12 qershor 2015

Dashi Mos e anashkaloni një situatë e cila është bërë kritike me kalimin e kohës. Jepini një zgjidhje derisa jeni në kohë. Sot është rasti i duhur për të bërë një sqarim të rëndësishëm. Demi Nuk është momenti që ta ...

Read More »

Horoskopi për datën 10 qershor 2015

Dashi Hëna do të ndikojë negativisht në shëndetin tuaj, duhet të tregoheni të kujdesshëm me ushqimin dhe ndoshta të qetësoheni duke qëndruar pak vetëm për të kuptuar se në cilat fusha duhet të angazhoheni më shumë. Demi Vazhdoni të ecni ...

Read More »

Horoskopi për datën 9 qershor 2015

Dashi Një mendim, një kujtim, një pendesë…do ta bëjnë këtë ditë sikur do të ndiheni pezull në ajër, por dëshira për të jetuar diçka emocionuese është shumë e bukur. Demi Në rast të ndonjë vështirësie ligjore, profesionale ose private, ju ...

Read More »

Horoskopi për datën 8 qershor 2015

Dashi Personave që janë vetëm mund t’ju ndodhë diçka speciale, një takim që lidh pasionin dhe romanticitetin. Por e sotmja do të jetë e bukur edhe për personat që gëzojnë një marrëdhënie në çift. Demi Nuk mund ta mbani dashurinë ...

Read More »

Horoskopi për datën 6 qershor 2015

Dashi Kujdesi i paktë i partnerit ka sjellë te ju shumë dyshime. Por mos u alarmoni është vetëm një periudhë. Planetët ju duan më fleksibël dhe mbi të gjitha më pak të papajtueshëm. Në këtë periudhë mund të zbuloni se ...

Read More »

Horoskopi për datën 5 qershor 2015

Dashi Do t’ju duhet të reflektoni mbi një përgjigje, edhe pse do t’ju duket e kotë dhe shumë e thjeshtë: është e nevojshme që t’i shihni gjërat në perspektivë. Demi Ka ardhur momenti që të luftoni vërtet për atë që ...

Read More »

Horoskopi për datën 3 qershor 2015

Dashi Yjet shpresojnë për ju që të jeni në alegri të plotë në ambientet që do të gjendeni, larg nga stresi dhe mërzitjet e punës së përditshme. Meshkujt e kësaj shenje do të ndihen më të dashuruar. Demi Një plan ...

Read More »

Horoskopi për datën 2 qershor 2015

Dashi Lërini “në ajër” situatat e vjetra, të “ngecura”, që tregojnë tashmë prej shumë kohësh pika të dobëta. Nisjani nga fillimi me njerëz të rinj. Fundja tashmë keni mësuar nga gabimet. Demi Do të kaloni një situatë të çuditshme. Fillimi ...

Read More »

Horoskopi për datën 1 qershor 2015

Dashi Një dashuri mesdhetare për shenjën tuaj. Mbarojeni shpejt punën nëse keni shumë për të bërë dhe mos e lini për ditën e nesërme. Më pak të sigurt do të ndiheni për gjërat materiale, ndaj kujdes. Demi Një valë emocionesh ...

Read More »

Horoskopi për datën 30 maj 2015

Dashi Çdo ditë që kalon nuk duhet humbur nëse dëshironi që të ndreqni gabimet tuaja. Duhet të pastroni miqësitë tuaja si në jetën reale ashtu edhe në atë virtuale. Jupiteri do t’ju bëjë të padurueshëm. Demi Disa mund të kenë ...

Read More »