Home / Teknologji (page 13)

Teknologji

20 telefonat më të mirë në botë

Në pamje të parë mund të duken të gjithë njësoj dhe shumë prej tyre operojnë me të njëjtin sistem dhe kanë të njëjtat parametra në brendësi, por telefonat inteligjentë ndryshojnë shumë nga njëri-tjetri, pavarësisht sa të ngjashëm na duken ne. ...

Read More »

Prezantohet Galaxy Note 7

Samsung prezantoi Galaxy Note 7, i fundit në serinë e pajisjeve që janë një ndërthurje mes telefonit inteligjent dhe tabletëve. Në fakt, produkti është i gjashti në serinë e këtij lloji, por Samsung vendosi numrin “7”  dhe për këtë shpjegimin ...

Read More »

Asteroidi që po kërcënon Tokën

Shkencëtarët e NASA-s janë vënë në punë për të përllogaritur mundësitë që një asteroid që orbiton pranë tokës çdo gjashtë vjet të mund ta godasë atë pas një shekulli. Bëhet fjalë për asteroidin Bennu, që sipas NASA-s në çdo rast ...

Read More »

Libra shkollorë dixhitalë

Biblioteka Kombëtare do të zhvillojë pasurinë e saj të dixhituar edhe me literaturën e letërsisë shqipe të shkollave. Duke filluar nga shtatori ky do të jetë prioritet për t’ju përgjigjur një nevoje të krijuar prej vitesh në leximin shqip dixhital ...

Read More »