Home / Teknologji (page 18)

Teknologji

8 produkte teknologjike për vajza

Ndonëse produktet teknologjike bëjnë të njëjtën punë për të dy gjinitë, kompanitë kanë kuptuar se “shpirti femëror” në stil e modë, si dhe fuqia e tyre blerëse, kanë peshë vërtet domethënëse. Këto janë disa produkte teknologjike që do të ishin ...

Read More »

Kamera e veçantë e policisë rrugore kanadeze

Policia në British Columbia të Kanadasë ka vendosur të përdorë kamera të veçanta kundër shoferëve që shkelin ligjin. Nëpërmjet këtyre lenteve të mëdha, policët mund t’i dallojnë që nga 500 metra largësi shoferët që janë duke përdorur celularët teksa ecin. ...

Read More »

Nuk keni pse i skanoni fotot e vjetra

Kompania izraelite Photomyne ka mbledhur 2.6 milionë dollarë fonde nga investues të ndryshëm për të vënë në zbatim aplikacionin që skanon dhe riparon fotot e vjetra. Kompania ka rivalë si Unfade, Shoebox dhe Heirloom, por është e gatshme t’i konkurrojë ...

Read More »