Home / Teknologji (page 20)

Teknologji

“Here and Now”

Mirësevini në Grand Station në Nju Jork. Ky është vendi i përzgjedhur nga Facebook për të realizuar videon e vet të parë 360 gradë. Videoja titullohet “Here and Now” dhe është realizuar përmes një kamere të prodhuar nga vetë gjiganti ...

Read More »

Muzika kundër Youtube

Konsumi i muzikës vit pas viti sa vjen e shtohet dhe për këtë një ndihmë të madhe ka dhënë edhe teknologjia. Sot mjafton një kompjuter apo një pajisje në gjendje që ka akses në internet dhe mund të dëgjosh këngën ...

Read More »

Emoji me fytyrat e përdoruesve

Çdo ditë e më shumë emoji-t po marrin një përdorim gjithnjë e më të madh, ndërsa po pësojnë ndryshme dhe janë shtuar ndjeshëm. “Facebook” po përpiqet që nëpërmjet teknologjisë së njohjes së fytyrës të krijojë emoji. Rrjeti social do të ...

Read More »

Iron Man s’është thjesht fantazi

Saga e filmave Iron Man nuk është thjeshtë fantazi, por edhe një parashikim sesi mund të përshtatet teknologjia akoma më mirë për njeriun. Dhe hapin e parë në këtë drejtim duket se e ka hedhur prodhuesi koreano-jugor i automjeteve, Hyunday. ...

Read More »

Micro-droni, revolucioni 300 gramësh

Dronët po gjejnë gjithnjë e më shumë hapësirë në përditshmërinë tonë, kjo edhe për faktin se nuk kushtojnë shumë. Megjithatë, vetë brenda botës së dronëve po ndodh një mikro-revolucion, që e bën këtë mjet akoma më të përhapur. Bëhet fjalë ...

Read More »