Home / Teknologji (page 22)

Teknologji

Instagram do të bëhet bardh e zi

Instagram po teston një dizajn minimalist. Aplikacioni për postimin e fotove dhe videove, në pronësi të Facebook që prej 2012, po sheh një version të ri. Ky version për iPhone dhe telefonët Android do të jetë një stil pothuajse ‘bardh ...

Read More »

Roboti-murg

Një tempull budist në periferi të Pekinit ka vendosur të përdorë teknologjinë në mënyrë që të tërheqë sa më shumë ndjekës. Tempulli Longquan ka bërë një robot që mund të këndojë këngë budiste, të lëvizë kur i jep urdhra dhe ...

Read More »

Njeriu i Hekurt është mes nesh

Një kompani japoneze ka prodhuar një kostum të ngjashëm me atë të Njeriut të Hekurt, personazhit që në film interpretohet nga Robert Downey Jr. NK-01 është prezantuar në Pekin nga FutureWise, që thotë se fiks si Njeriu i Hekurt, kjo ...

Read More »

Motori ‘monstër’

“General Electric Aviation” testoi me sukses atë që e quajti motori i gjeneratës së re të aviacionit. Bëhet fjalë për një “monstër” me një diametër 4.8 metra i pagëzuar me emrin “GE9X”. Motori u testua me sukses në Peebles të ...

Read More »

Mashtrimi me Apple ID

Përdoruesit e Apple janë paralajmëruar që të mos hapin linkun e dërguar nga një mesazh që thotë “Your Apple ID has expired” (ID juaj Apple ka skaduar). Bëhet fjalë për një mashtrim që drejton përdoruesit e “Mollës” që të vendosin ...

Read More »