Home / Teknologji (page 26)

Teknologji

Mbërrin PlayStatin VR

Gjiganti i lojërave elektronike, Sony njoftoi se nga dita e martë, të gjitha të apasionuarit që duan (dhe që ua mban xhepi) mund të porosisin PlayStation e ri. Bëhet fjalë për Sony PlayStation Virtual Reality, fjala e fundit e teknologjisë ...

Read More »

Nike prezanton atletet që lidhen vetë

Kompania e veshjeve sportive Nike ka prezantuar një linjë të re të produkteve të saj në prag të “Euro 2016” dhe Lojrave Olimpike. Risia në këtë pikë është prodhimi i atleteve që lidhen vetë, të quajtura “Hyper Adapt”. Prezantimi i ...

Read More »

Kura anti-Facebook

Aktualisht janë me miliona persona që sociologët dhe studiuesit i radhisin në grupin e personave të varur nga interneti, sidomos nga rrjetet sociale. Por duket se ka një kurë për këtë “sëmundje”, të paktën kështu pretendon një shkrimtar që ka ...

Read More »

Europa dhe Rusia nisin misionin në Mars

Me lëshimin e satelitit TGO (ExoMars Trace Gas Orbiter) nga kozmodromi i Baikonurit në Kazakistan, Europa dhe Rusia nisën sot misionin e tyre të përbashkët në Mars. Sateliti do të verifikojë nëse gazi metan në atmosferën e planetit të kuq ...

Read More »

Termostati Nest “flet” me smartphone

Termostatët “inteligjentë” të Nest, shoqëria në pronësi të Google, tashmë Alphabet, përditësohen duke u pasuruar me funksione të reja. Aplikacioni i ri bën të mundur që pajisje të ndryshme në familjen Nest, si termostatët, apo kamerat, sistemi i alarmit të ...

Read More »

Google sjell Destination

Google kërkon të lehtësojë organizimin e udhëtimeve nga smartphone duke sjellë aplikacionin Destination. Ky është një funksion i motorit të kërkimit që i jep mundësi përdoruesit të rigrupojë në një faqe të vetme të gjitha informacionet e duhura mbi një ...

Read More »