Home / Teknologji (page 27)

Teknologji

Facebook, një fjalor për zhargonet

Facebook synon të mbajë afër të rinjtë duke vënë theksin tek zhargonet dhe shkurtimet emergjente. Rrjeti social, sipas disa zërave që qarkullojnë, ka krijuar një program të veçantë që do të kalojë në sitë të gjithë platformën në kërkim të ...

Read More »

Përditësimi i WhatsApp, ja 5 risitë

WhatsApp hodhi për përditësim pesë risi në aplikacionin e vet duke thjeshtuar gjërat për përdoruesit. Në versionin e ri që ka dalë fillimisht për sistemet iOS në App Store, përditësimi përfshin një dezajn më miqësor dhe një korrigjim për një ...

Read More »

Mesazhe ‘fantazmë’ nga e kaluara

Emaile misterioze që datojnë që nga 1970 kanë mbërritur në postën elektronike të përdoruesve të iPhone. Komunikimi fantazmë nuk ka as subjekt, as përmbajtje dhe as dërgues. Të habitur, përdoruesit kanë përdorur rrjetet sociale për të pyetur se çfarë janë ...

Read More »

Të bësh muzikë me dorashka

Një dorashkë që të jep mundësinë të krijosh mundësi me gjeste është krijuar nga një programues në Austin të Teksasit. Pajisja punon në çdo sipërfaqe dhe në ajër, duke kthyer gjithçka që prek në një instrument. “Unë mund të luaj ...

Read More »

Internet në bord

Tani nuk mund të injoroni asnjë email apo tjetër mesazh që ju vjen në telefon nëpërmjet internetit, vetëm me justifikimin se ishit duke fluturuar në avion. Disa linja ajrore e kanë përqafuar risinë më të fundit të teknologjisë: Internet në ...

Read More »

Rindërtohet shtëpia e Friends

Lojërat e teknologjisë së fundit janë përdorur mjaft mirë në eksplorimin e apartamentit të sitcomit të 1990. Apartamenti i Monikës së Friends është krijuar duke përdorur Unreal Engine 4 game. Sipas programuesit, apartamenti është ndërtuar brenda tre muajsh si pjesë ...

Read More »