Home / Teknologji (page 29)

Teknologji

Të lash rrobat duke pedaluar

Mjafton të pedalosh dhe rrobat i ke të lara. Ka qënë kjo idea e studentëve kinezë të Dalian Minzu University, dhe quhet “Bike Washing Machine”. Ajo është një biçikletë ndryshe nga e zakonshmja. Në pjesën e parme ka një kosh ...

Read More »

Ndryshon butoni “Like” në “Facebook”

Të gjithë mund t’i shihni dhe mund t’i përdorni tashmë. “Facebook” ka bërë ndryshime të rëndësishme dhe që prej ditës së mërkurë butoni “Like”, ka ndryshuar, duke u pasuruar edhe me 5 ikona emocionesh. Ky ndryshim është lehtësisht i përdorshëm, ...

Read More »

Një iPod vetëm për Spotify

Epoka e muzikës dixhitale tashmë është projektuar në streaming, dhe me këtë do të përshtaten edhe lexuesit e vjetër mp3. Në Kickstarter, platforma që mbledh fonde online, kërkohen financues për Mighty Audio. Kjo është një pajisje e re që ka ...

Read More »

Ushqeni telefonin në 15 minuta me Oppo

Kompania Oppo thotë se ka një teknologji të re të ushqimit të smartphone në vetëm 15 minuta. Firma kineze ka prezantuar protipin në konresin botëror të telefonëve në Barcelonë këtë javë. Ai përshkruhet si “ushqyesi më i shpejtë në botë”, ...

Read More »

Vazhdon “lufta” FBI-Apple

Vazhdon lufta mes FBI-së dhe kompanisë amerikane Apple, me agjencinë e intelegjencës që kërkon me patjetër nga gjiganti i pajisjeve teknologjike që të zhbllokojë telefonin iPhone të vrasësit të San Bernanrdinos. Të dyja palët kanë ngritur tonet, me njërin prej ...

Read More »