Home / Teknologji (page 38)

Teknologji

Moskë, internet në varreza

Tre varrezat më të vizituara të Moskës do të kenë tashmë një moshë dixhitale, pasi do të instalohet wi-fi. Vizitorët do të kenë mundësi të lidhen falas në internet, duke filluar nga gjysma e parë e 2016-tës. Kreu i shërbimeve ...

Read More »

Apple heq dorë nga TV online

Apple bën një hap pas në planet e veta për të hedhur online një platformë televizive me 14 kanale kundrejt një pagese modeste për të gjithë përdoruesit e pajisjeve të saj. Tërheqja e “Mollës” duket se lidhet tërësisht me shkaqet ...

Read More »

Windows 10 tashmë në telefonin Lumia

Microsoft publikoi në tetor dy telefona të cilët kishin të integruar Windows 10-tën, por programuesit nuk kanë harruar smartphone-ët e tregut. Pas publikimit të dy modeleve, Microsoft tashmë është i vlefshëm nga dita e sotme me Lumia 550. Me një ...

Read More »

Rafre, telefoni i pastër japonez

Mbrojtëset e papërshkueshëm nga uji është lajm i vjetër në Japoni, pasi çdo telefon që prodhohet në këtë vend, prej vitesh parashikon dhe incidentet. Por deri tani këto mbrojtëse nuk mbronin telefonat nga bakteret e shumta dhe papastërtitë. Për këtë ...

Read More »