Home / Teknologji (page 39)

Teknologji

#Love, hashtagu më i përdorur

Hashtagu më i përdorur ka qënë #Love, qyteti më popullor Nju Jorku me Times Square, postimi më i pëlqyer ai i Kendall Jenner. Dhe sigurisht nuk mungon as ikona që qesh me lot, emoji që edhe Oxford Dictionary ka shpallur ...

Read More »

Çfarë kërkon më shumë YouTube

YouTube synon të konkurrojë në mënyrë të barabartë me gjigantët e televizioneve in streaming, si Netflix. Sipas Wall Street Journal shoqëria këto muajt e fundit ka pasur takime me studio hollivudiane dhe prodhues të tjerë për të marrë të drejta ...

Read More »

Perëndimi i Yahoo!-së

Aventura e Yahoo!, pioner në sektorin e motorit të kërkimit që u kthye në një gjigant të internetit, mund të jetë në fund të tij. Ose të paktën siç e kemi njohur deri tani. Wall Street Journal bën të ditur ...

Read More »

Blackberry largohet nga Pakistani

Prodhuesi i telefonave Blackberry nuk do të jetë më i pranishëm në Pakistan. Kjo pasi qeveria e këtij vendi ka kërkuar të monitorojë të dhënat e klientëve. Qeveria e Pakistanit dëshiron të ketë aksesin të monitorojë çdo mesazh, cdo email ...

Read More »

“Google” ndryshon logon

Ashtu siç bën për data të rëndësishme e ngjarje të mëdha në botë, motori i kërkimit “Google”, ka respektuar këtë herë 103-vjetorin e Pavarësisë së Shqipërisë, duke ndryshuar logon e saj. Në vend të logos së saj të përhershme, “Google” ...

Read More »