Home / Teknologji (page 49)

Teknologji

Një tastierë që ta fusni në xhep

LG do të sjellë në eventin teknologjik në Berlin javën e ardhshme, një tastire që mund ta fusësh në xhep, për smartphone dhe tabletë. Kjo pajisje quhet Rolly, dhe sipas emrit, është i rrotullueshëm, por kur hapet bëhet një tastierë ...

Read More »

Windows 95 mbushi 20 vjeç

I rivendosur në versionin e fundit Windows 10, menuja “Start” e kompjuterave me sistemin operativ të Microsoft festoi 20 vjet. Më 24 gusht të ’95 kompania e drejtuar nga Bill Gates nxorri Windows 95, versionin e ri të programit që ...

Read More »

Facebook kërkon dhe biografinë tonë

Përveç emrit, datëlindjes, që mund të fshihet, fotove dhe shijeve tona të individualizuara falë pëlqimeve që bëjmë në këtë platformë, Facebook mund të nxjerrë shumë shpejt një opsion “krijo një biografi publike”. E në fakt ky mesazh që shfaqet në ...

Read More »