Home / Teknologji (page 50)

Teknologji

OnHub, cilindri i wireless pa kabëll

Google ka nxjerrë routerin e saj të parë WiFi, që të sjell në shtëpi internet më të shpejtë dhe më të thjeshtë. Modemi që do të lidhet me mënyrën “pa kabllo” quhet OnHub. Pajisja, e prodhuar nga TP-Link, është një ...

Read More »