Home / Teknologji (page 51)

Teknologji

“Testamenti dixhital” i Facebook

Opsioni “testamenti dixhital” i Facebook ka pak kohë që është bërë funksional në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shumë shpejt edhe në Europë, duke përfshirë edhe Italinë. Në SHBA ai mund të gjendet fare lehtë në “Rregullimin e mbrojtjes”, ...

Read More »

Bookniture, libri që kthehet në mobilje

Një dizenjues nga Hong Kongu ka nxjerrë një libër revolucionarizues që transformohet në mobilje. Ky krijim i quajtur Bookniture mund të hapet dhe të bëhet karrige ose tavolinë e vogël. E bërë nga një letër ricikluese, njerëzit mund ta marrin ...

Read More »