Home / Teknologji (page 52)

Teknologji

Shoferi fantazëm në laptop

Për herë të parë ekspertët e Teknologjisë së Informacionit kanë arritur që si hacker të telekomandojnë tërësisht një makinë nga laptopi: Radioja, impanti i klimatizimit, frenat e motori u vunë nën kontroll. Andy Greenberg nuk mund ta harrojë lehtë udhëtimin ...

Read More »

Wirless i të ardhmes? Po e krijon NASA

NASA dhe universiteti i Kalifornisë kanë krijuar një teknologji të re që do të përmirësojë shpejtësinë e Wirless dhe në të njëjtën kohë të reduktojë energjinë e nevojshme për të dhënë dhe për të marrë informacione. Kjo zgjidhje, e testuar ...

Read More »