Home / Teknologji (page 59)

Teknologji

Selfie në Mars ?

Çfarë do të jetë gjëja e parë që do të bëjnë njerëzit kur të arrijnë në sipërfaqen e Marsit? Sigurisht do të bëjnë një selfie. Ky është vizioni i fotografit Julien Mauve, i cili ka imagjinuar një kohë kur njerëzit ...

Read More »

NASA zbulon qelq në planetin Mars

Çdo shenjë në sipërfaqen e planetit është një detaj i historisë. Planeti Mars prej kohësh dyshohet se ka pasur shenja jete, dhe historia e tij e bën paksa interesante për shkencëtarët. MRO, anija kozmike e NASA-s rreth orbitës së Marsit, ...

Read More »