Home / Teknologji (page 6)

Teknologji

Twitter, postimet mund të redaktohen

Twitter mund të vendosë edhe mundësinë e redaktimit të postimeve që kemi publikuar. Në një sesion publik “pyetje dhe përgjigje”, në mikroblog, numri një i komapnisë, Jack Dorsey është pro kërkesave të përdoruesve. “Ka nevojë për funksionin ‘redakto’ për të ...

Read More »

Arma antidron

Kompania australiane DroneShield ka prezantuar armën portative anti drone. Ajo konsiderohet si një masë kundër droneve që fluturojnë atje ku nuk duhet. Por DroneGun thotë se nuk dëshiron të rrëzojë në tokë këta ‘avionë pa pilotë’. Sipas prodhuesve të saj, ...

Read More »

I dashuri perfekt…në telefon

Rritja në internet e lojërave që në thelb kanë romancën, apo aplikacionet e këtij lloji po krijojnë iluzionin se i dashuri perfekt ndodhet brenda telefonit. Ky fenomen po vihet re më së shumti në Japoni. Kur 22-vjeçarja Ayumi Saito u ...

Read More »