Home / Teknologji (page 61)

Teknologji

Hyundai, makina e parë me shërbimin Android

Nëse ke një smartphone apo smartwatch shumë mirë mund ta integrosh me makinën tënde. Hyundai thotë se është kompania e parë e automobileve që lancon Android Auto, një shërbim që fillimisht është integruar tek modeli Sonata. Gjithçka çfarë duhet është ...

Read More »

Rusia kërcënon Google, Facebook dhe Twitter

Roskomnadzor, një agjenci qeveritare ruse që vëzhgon komunikimin dhe median, ka kërcënuar se do të bllokojë aksesin në Google, Facebook dhe Twitter, nëse shërbimi i këtyre mediave sociale nuk  dorëzon të dhëna për disa blogera rusë. gjencia qeveritare i ka ...

Read More »