Home / Teknologji (page 68)

Teknologji

Biçikleta me e sigurtë në botë

Drita para dhe mbrapa, pasqyra të vogla, rrip sigurimi. Nuk është një makinë, por ndoshta biçikleta më e sigurt në botë, për të lëvizur në mes të trafikut të qytetit. Quhet Babel Bike dhe është biçikleta elektrike e projektuar nga ...

Read More »

Twitter me dizajn të ri!

Twitter e ka prezantuar dizajnin e ri për ballinën e faqes së saj, dhe tani kur jut ë qaseni në rrjetin social do ta shihni një listë të temave që shfaqen për tu lexuar nga përdoruesit. Dizajni i ri i ...

Read More »

Nokia blen rivalin Alcatel-Lucent

Nokia ka njoftuar arritjen e marrëveshjes për blerjen e rivalit të saj francez Alcatel-Lucent për 15.6 miliardë euro. Pas kësaj marrëveshjeje, aksionerët e Alcatel-Lucent do të kenë 33.5% të aksioneve të firmës së re, ndërsa aksionerët e Nokia do të ...

Read More »

Youtube tani edhe në shqip!

Gjuha shqipe është në mesin e 15 gjuhëve të reja që janë shtuar në Youtube, raporton RiPost. Së fundmi në Youtube janë shtuar edhe 15 gjuhë të reja, mes të cilave tani figuron edhe opsioni: Shqip. Tani, sipas Youtube, janë ...

Read More »