Home / Teknologji (page 7)

Teknologji

Goal Robots, robotët ‘kuriozë’

Luan, bëhet kurioz dhe mërzitet por nuk është një fëmijë, është një robot. I pari që krijohet me një ‘tru’ që i duhet kohë të zhvillohet dhe që mëson duke nisur nga zero, njësoj si një vogëlush. Ky është horizonti ...

Read More »

Facebook sjell “Gameroom”

Facebook po synon tregun e videlojërave nga kompjuteri. Pas disa muajsh testime dhe në fshehtësi, shoqëria e Mark Zuckerberg ka bërë publike “Gameroom”, dhoma e lojërve. Kjo platformë nuk është e lidhur me rrjetin social dhe përdoret për videolojëra në ...

Read More »

Vensmile K8, të gjitha në një

Teknolologjia po ecën me hapa të shpejtë duke na habitur dita-ditës me pajisje të reja mjaft interesante. Një produkt i tillë është edhe tastiera Vensmile K8. Kjo pajisje është krijuar duke u bazuar në konceptin “all in one”. Vensmile K8 ...

Read More »

Microsoft ju ndryshon mënyrën si punoni

Microsoft ka nxjerrë një paketë të re mesazhesh, të quajtur Microsoft Teams. Aplikacioni i ri i bashkangjitur me Office 365, një software ‘cloud’ që ka më shumë se 85 milionë përdorues mujor tregtar aktiv. Microsoft Teams përfshin biseda direkte për ...

Read More »