Home / Teknologji (page 72)

Teknologji

Xiaomi përgatitet për Mi 5

Modeli i shumë-pritur i Xiaomi Mi 5 thuhet se do të jetë pasardhësi i telefonit të famshëm Mi4, dhe për të cilin tashmë thuhet se ka një datë të mundshme të lansimit. Sipas raportit të GizmoChina, e cila e ka ...

Read More »

Robotë që gatuajnë

Jemi mësuar të shohim robotë që kryejnë detyra të ndryshme në bazë të instruksioneve që u janë dhënë. Por robotët që janë në gjendje të mësojnë një aftësi të re duke parë video – kjo është diçka krejt e re ...

Read More »