Home / Teknologji (page 82)

Teknologji

Airbnb vlerësohet 13 miliardë dollarë

Vlerësimi për Airbnb është vendosur të rritet deri në 13 miliardë dollarë, nga 10 miliardë sa ishte në fillim të këtij viti, ndërsa kompania është duke u përgatitur të vëjë një shitje një pjesë të aksioneve tek punonjësit e saj, ...

Read More »

Çadra e padukshme

Quhet Air Umbrella dhe është një çadër kundër shiut e shpikur nga një kinez në Universitetin e Nanjing, e cila lejon mbrojtjen nga shiu duke garantuar zmbrapsjen e tij përreth. Modeli i parë kishte vështirësi në përdorim pasi ishte shumë ...

Read More »