Home / Teknologji (page 87)

Teknologji

Sa kushton iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus?

Sipas njoftimeve të para, dhe hulumtimeve të rrjeteve mobile britanike dhe zingjirëve evropian të dyqaneve që shesin pajisje mobile, mund të thuhet se iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus së shpejti do të jenë në dispozicion gjithkund, mbase edhe tek ...

Read More »