Home / Teknologji (page 91)

Teknologji

Televizori që mund të paloset

Kompania LG ka shfaqur gjatë ditës së shtunë (dje) ekranin gjigant, të cilin ju mund ta rrotulloni dhe ta merrni me vete kudo që shkoni. LG ka treguar punën e bërë në versionin 18 inç duke thënë se ekrani 60 ...

Read More »

Drita e së ardhmes

Qëkurse BE-ja i ndaloi në vitin 2012 llambat e vjetra inkandeshente, llambat LED konsiderohen si alternativa më e mirë në sektorin e ndriçimit. Ato preferohen për shkak se ndryshe nga llambat që kursejnë energjinë, ato nuk kanë nevojë për kohë ...

Read More »

Eksperimenti i fshehtë i Facebook

Shkencëtarët dhe ekipet kërkimore që punojnë në rrjetin social Facebook kanë shndërruar përdoruesit në ‘kavie laboratori’ për të studiuar nëse postimet që bëhen nga rrethi i shokëve dhe shfaqet në wall-in tuaj do të ndikojnë në gjendjen shpirtërore të gjithsecilit. ...

Read More »