Home / Teknologji (page 92)

Teknologji

Dhuratë nga perëndia, apo vepër e djallit?

“Bankat gjigande të të dhënave, që mbledh Google, vlerësohen nga ekspertët në mënyra të ndryshme. Interneti është një dhuratë nga perëndia!” Megjithatë autorja dhe gazetarja Auma Obama e kufizoi deklaratën e saj menjëherë: “Por ne duhet ta shfrytëzojmë atë.” Ende një ...

Read More »

Samsung prezanton edhe S5 Mini

Samsung e ka zbuluar modelin e ri dhe më të vogël të telefonit të saj kryesor, përkatësisht modelin Galaxy S5 Mini. Edhe pse pritej që Samsung t’i eliminonte sensorët e telefonit për të kursyer në çmim, S5 Mini përfshin shumicën ...

Read More »