Home / Kronika (page 2)

Kronika

“Shqipëria mbështetje të fortë luftës kundër terrorizmit”/ DASH: Reforma të thella në drejtësi, Vetting për 800 gjyqtarë e prokurorë

Departamenti Amerikan i Shtetit (DASH) publikoi sot raportin e përvitshëm për terrorizmin në botë, ku vlerëson se “Shqipëria vazhdoi të mbështesë fort përpjekjet ndërkombëtare të Antiterrorizmit në vitin 2019 dhe kontribuoi në Koalicionin Global për të mposhtur ISIS-in”. Ndër të ...

Read More »